Пастирски дани, Липе 2010

Сложни и вредни мештани села Липе, надомак Смедерева, били су одлични домаћини и још бољи организатори треће по реду манифестације "Пастирски дани 2010". Наступила су бројна културно уметничка друштва, бирана мис чобаница и наступили одабрани мајстори фрулашког музицирања. Према оцени организатора титулу најбољег фрулаша на Пастирским данима 2010 понео је и заслужио Раде Кошанин, председник Удружења фрулаша "Адам Милутиновић", из Крушевца, друго место припало је ретко виђеном дудучару и фрулашу Милисаву Јовановићу, из Бруса, а треће место припало је једнако добром солисти Срђану Петровићу, фрулашу из Смедерева.
Фото: Награђени фрулаши на "Пастирским данима 2010" - с лева надесно: Срђан Петkовић, Раде Кошанин, Милован Милошевић, Милисав Јовановић и Милослав Милосављевић, Липе, 29.05.2010.

1 коментар:

gosa је рекао...

Postovani nasi gosti,
Bilo nam je zadovoljstvo upoznati vas i imati takve ljude za nase goste,mogu slobodno da kazem da ste nam ukazali veliku cast..
U nadi da ce se ovo druzenje pretociti u iskreno prijateljstvo na obostranu radost i zadovoljstvo pozdravljam vas i ziveli.
Dragoslav markovic Goša selo Lipe
P.S Ja sam onaj dečko sa zelenom majcom na zajedničkoj fotografiji koja je napravljena na bin